top of page

Badeværelset

Oprydning og organisering af badeværelset er vigtig! Her både starter og slutter din dag. Derfor er det vigtig med en god atmosfære og realistiske systemer, der er tilpasset dit behov. 

Køkken

Køkkenorganisering er guld værd, da det er et af de rum i vores hjem, vi tilbringer mest tid i. Det skal både være funktionelt og visuelt tiltalende. 

Soveværelset

Indretningshjælp og oprydning af dit soveværelse. Rod og uorden påvirker vores nattesøvn. Alle fortjener at både starte og slutte hver dag i behagelige omgivelser. 

Børneværelset

Oprydning, organisering og indretningshjælp til børneværelset. Et ryddeligt værelse med systemer tilpasset barnets behov og alder gør det nemmere for barnet selv at tillære sig gode vaner og opfordrer til leg og kreativitet. 

Stue

Indretningshjælp til din stue. Vi hjælper med alt fra oprydning og organisering til boligstyling. Så du kan slappe af og nyde roen i eget hjem. 

Bryggers

Organisering, indretning og oprydning af bryggers. Dette er et praktisk rum, som absolut skal fungere. Her kan vi hjælpe med gode systemer, der er tilpasset dit behov og ønske. 

Garderobe

Garderobe detox! Vi hjælper dig med at rydde ud i og organisere din garderobe. Hver dag bliver så meget nemmere, når du kan se, hvad du har, og alt har en fast plads.

Garage

Smart organisering af alt det praktiske, du ikke har i huset. Det bliver en leg at finde børnenes cykler, julepynten, sommerdækkene og badedyrene efter et besøg af The Organizers. 

OPRYDNINGSHJÆLP

Få hjælp til et mere organiseret liv og tid til det, der virkelig betyder noget for dig. Har du travlt med en hektisk hverdag og føler, at rod og manglende overblik tager overhånd? Føler du dig frustreret og med konstant dårlig samvittighed over alt det, du skal og burde? Da kan hjælp til oprydning være løsningen for dig. 

 

The Organizers er her for at skabe realistiske løsninger, orden, system og harmoni i dit liv. Vores specialiserede oprydnings- og organiseringstjenester er altid skræddersyet til at imødekomme dine unikke behov og ønsker. 

HVILKE OMRÅDER AF DIN BOLIG KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Bliv ringet op

Har du andre opgaver eller områder af dit hjem, end det der er listet her? Kontakt os endelig, så vi også kan hjælpe dig med viktualierummet, skuret, loftet og kælderen. 😊 

Vi hjælper med oprydning og organisering af dine ting i alle boligens rum.

Køkken før

Køkken efter

Badeværelse før

Badeværelse efter

HVAD KOSTER DET?

Prisen for oprydning varierer, alt efter hvor meget der skal gøres. Vi afregner pr. time. Priser kan ses herunder. Vær opmærksom på, at du kan trække det fra i servicefradraget.

Halv dag (3 timer)

2.500 kr. 

Hel dag (6 timer)
5.000 kr.

NB! Du kan benytte servicefradraget, som er på 11.900 kr. årligt pr. person i husstanden pr. 2024.  Bonus! Vidste du, at vores kunder i gennemsnit sælger for 2.500 kr. efter et oprydningsbesøg? 

*Supplerende enkelttimer ifm. et igangværende projekt kan bookes for 800 kr. pr. time.


*Div. organiserings-produkter og/eller møbler er ikke inkluderet i prisen.

*Vi hjælper gerne med indkøb af diverse opbevaringsløsninger. 

HVAD ER FORDELENE VED AT BRUGE OS?

Vi har alle vores egne prioriteter og måder at skabe balance i livet på. 
Personligt elsker jeg alt, der gør hverdagen nemmere, så der er mere overskud til det, der virkelig betyder noget for mig. Favoritordet effektivisering kan gøre en betydelig forskel på flere måder.

Vi starter altid med en indledende samtale for at afdække dine udfordringer, ønsker og behov. Dette er en vigtig del af processen, da vi ved, at kemi og tillid er altafgørende for, at du skal føle dig forstået og tryg i processen.

- Fri kørsel i en radius af 50 km fra Helsinge, Nordsjælland.

- Service i hele landet.

Indledende samtale 

HVORFOR VÆLGE OS?

Tag det første skridt mod et mere organiseret liv! Kontakt os i dag og få en gratis konsultation. Vi skræddersyr løsninger, der passer præcist til dig.

Ved at være opmærksom på ens ejendele og undgå dobbeltkøb eller spild kan man spare penge og udnytte ressourcerne mere økonomisk.

Spar penge

Et velorganiseret hjem skaber en rolig og afslappet atmosfære. At vide, hvor ens ejendele er, og have et system på plads kan reducere følelsen af overvældelse og stress.

Reduceret stress

Ved at organisere og effektivisere hjemmet kan man spare tid ved nemmere at finde ting og undgå spildtid på at lede efter nødvendige genstande.

Tidsbesparelse

Én størrelse passer ikke til alle - vores løsninger er skræddersyede til dig.

Tilpassede løsninger

Vi tager os af alt fra planlægning til udførelse, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig.

Stressfri oprydning

Vi møder mange forskellige typer mennesker i forskellige livssituationer og er vant til at tilpasse os og udvise professionalisme. 

Professionalisme

På dagen for besøget går vi i gang med oprydningsprocessen. Jeg bringer både ekspertise og entusiasme med mig for at sikre, at hvert område bliver behandlet omhyggeligt og med respekt for dig og dine personlige ejendele.

HVORDAN FOREGÅR ET BESØG?

Et oprydningsbesøg er skræddersyet for at imødekomme dine specifikke behov og skaber en mere effektiv og behagelig atmosfære.

bottom of page